FAQ

FAQ vedrørende

BOGCIRKLEN.DK

FAQ

SPØRGSMÅL OG SVAR OMKRING BRUGEN AF BOGCIRKLEN.DK

Her finder du svar på de spørgsmål, andre forfattere har stillet før dig. Har du et spørgsmål, som ikke bliver besvaret her eller på de øvrige sider, er du altid velkommen til at skrive til webmasteren - han er meget venlig og imødekommende :)


Listen er ikke fuldstændig. Der vil løbende blive føjet nye svar til denne side.

Hvordan fungerer bogcirklen.dk?

Idegrundlaget bag bogcirklen.dk er beskrevet i det White Paper, som kan downloades her.

Får jeg automatisk besked, når min bog blive bestilt/udlånt?


Nej, vi har ikke adgang til den slags informationer. Du må selv holde øje med dine bøgers status.

Kan jeg fjerne en bog fra rotationslisten?

Ja, det kan du godt.

Nej, det kan ikke garanteres. Det afhænger af brugernes valg. Du er dog garanteret at din bog kommer med i de tolv årlige konkurrencer. Derved bliver den set af mange læsere hver måned.

Er jeg garanteret, at min bog bliver udlånt?


Er det realistisk, at der vil komme et mersalg på bibliotekerne? Vil de ikke blot sende, de få eksemplarer de har, rundt i landet til de biblioteker, der modtager bestillingerne?

Det er vanskeligt at spå om, hvordan det kommer til at gå. Nogle biblioteker har forbud mod at købe bøger hjem, som ikke har en lektørudtalelse, mens andre har frie hænder til at købe de bøger, der efterspørges.

Bestiller du en bog på Rotationslisten, som har genereret en lang kø, kan du med fordel tale med dit bibliotek, om det ikke var en god ide at købe bogen hjem, når venteliste nu er så lang. Det vil sikkert lykkes nogle gange, men hvor ofte er ikke til at sige. Det må tiden vise.